PUBLICITAT

La Policia deté 23 persones per diversos delictes

  • Una gran part és per conduir sota els efectes de l'alcohol
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El despatx central de la Policia Foto: EL PERIÒDIC

La Policia ha detingut 23 persones durant la setmana del 10 al 16 de desembre per diversos delictes. Concretament, les detencions s'han dut a terme pels presumptes delictes contra la salut pública (6), contra el patrimoni (4), contra la seguretat col·lectiva (7) i altres delictes (6).

Els detinguts per delictes contra la seguretat col·lectiva han estat per sobrepassar els límits d'alcohol. Concretament, la matinada de dimecres 12 de desembre la Policia va detenir un resident portuguès de 41 anys, amb una taxa de 2,37 g/l, un resident espanyol de 24 anys, amb una taxa d'1,34 g/l, i un andorrà de 42 anys, amb una taxa d'1,34 g/l. Posteriorment, la matinada del divendres dia 14 els agents van detenir un resident portuguès de 36 anys, amb una taxa de 0,94 g/l. Les darreres tres detencions es van produir la matinada de dissabte: un resident portuguès de 42 anys, amb una taxa d'1,13 g/l, un resident portuguès de 26 anys, amb una taxa d'1,78 g/l i un resident espanyol de 51 anys, amb una taxa d'1,13 g/l.

Quatre de les detencions s'han produït per delictes contra la salut pública. En aquest sentit, el dilluns dia 10 de desembre es va detenir un andorrà de 18 anys per possessió d'haixix en un aparcament pròxim a un local d'oci d'Andorra la Vella. Posteriorment, el dia 13 a la matinada els agents van detenir una dona de nacionalitat espanyola i no resident de 23 anys, que pretenia entrar al Principat amb èxtasi per la frontera del riu Runer. Finalment, el dissabte a la matinada, la Policia va detenir quatre persones, un andorrà de 20 anys i tres joves no residents al Principat de nacionalitat espanyola, de 19, 20 i 25 anys, per possessió i consum de cocaïna en un aparcament d'un local d'oci de la Massana.

Pel que fa als delictes contra el patrimoni, el passat dilluns la Policia va detenir dos homes de nacionalitat búlgara, de 42 i 47 anys, com a presumptes autors de diversos furts en domicilis particulars,. Els dos homes van ser empresonats a la Comella. Dos dies després, el dimecres, els agents van detenir una resident portuguesa de 36 anys, com a presumpta autora de diversos furts amb abús de confiança. La dona va ingressar al Centre Penitenciari. Finalment, el dissabte, els agents van detenir a la frontera del riu Runer un home no resident de nacionalitat francesa de 33 anys, com a presumpte autor de furt, furt amb força, desobediència greu a funcionaris de policia en l'exercici de les seves funcions, usurpació de diferents identitats i maltractaments en l'àmbit domèstic.

Expulsió / D'altra banda, la Policia va detenir el passat dimarts un home no resident de nacionalitat portuguesa i 49 anys, com a presumpte autor d'un delicte de desobediència a una ordre d'expulsió del ministre de Justícia i Interior. L'endemà, dimecres, els agents van detenir un andorrà de 40 anys, com a presumpte autor d'un delicte de creació i ús de document inveraç per particular. Paral·lelament, el passat dijous els agents de servei a la frontera del riu Runer van detenir un resident espanyol de 32 anys com a presumpte autor d'un trencament de suspensió del permís de conducció. L'home va ingressar al Centre Penitenciari en règim d'arrest parcial diari ferm.

La Policia també va detenir aquest diumenge a la matinada un home de 45 anys, de nacionalitat danesa i no resident, com a presumpte autor d'un delicte de tinença i port il·legal d'armes (arma blanca), en un local d'oci. També la matinada de diumenge, i a l'exterior d'un local d'oci d'Andorra la Vella, els agents van detenir un resident portuguès de 27 anys, com a presumpte autor de resistència greu a funcionaris de policia en l'exercici de les seves funcions. Finalment, el mateix dia al migdia els agents van detenir a la frontera francoandorrana un home no resident de 29 anys i nacionalitat armènia, com a presumpte autor d'ús de document inautèntic.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT