PUBLICITAT

El comú i el Govern negocien l'ús de l'Hotel Glòria lauredià

  • La corporació local desitja traslladar la llar de la gent gran
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Les integrants del taller Musical Mix de Sant Julià de Lòria Foto: ANA / MIQUEL JULIÀ

El Comú de Sant Julià de Lòria i el Govern estan negociant que l'antic Hotel Glòria aculli la Llar de Lòria dedicada a la gent gran de la parròquia. L'Hotel Glòria, un edifici emblemàtic de la parròquia propietat del Govern, es troba en mal estat i l'Executiu ja va anunciar que el remodelaria. Malgrat encara no s'ha tancat l'acord, el cònsol menor de Sant Julià de Lòria, Manel Torrentallé, va informar diumenge als assistents a la festa de Nadal de la gen gran que espera que aviat es pugui tancar l'acord i que l'Hotel Glòria substitueixi l'actual ubicació de la Llar.

«Estem treballant juntament amb el Govern perquè l'any que ve es remodelarà l'Hotel Glòria, un hotel que està en estat mig ruinós. L'hotel Glòria es derrueix a l'alçada de la plaça Major, això vol dir que s'amplia la plaça i volem que el Govern ens cedeixi les sales de ball de l'hotel per ubicar-hi la nova Llar», va declarar Torrentallé. Malgrat encara no s'ha arribat a un acord definitiu, Torrentallé confia que les negociacions «arribin a bon port».

Torrentallé va defensar el trasllat a l'Hotel Glòria: «És molt més accessible, molt més lluminós i tota la llar del jubilat quedaria a la mateixa planta perquè ara està en diversos pisos».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT