PUBLICITAT

Natalie Tours organitza el primer congrés a Andorra

  • Camp i Budzacu donaran la benvinguda als directius de les agències russes
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Esquiadors en un dels dominis del Principat Foto: TONY LARA

Andorra acull, des d'avui i fins el proper 21 de desembre, el primer congrés per donar el tret de sortida de la temporada d'hivern organitzat pel turoperador rus Natalie Tours. En aquest s'han convidat els directors de les principals agències de viatges de Rússia i Bielorrúsia i en total, hi haurà un centenar de professionals.

Avui a partir de les 11 del matí tindrà lloc la sessió de treball. El ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, acompanyat del gerent d'Andorra Turisme, Betim Budzaku, donaran la benvinguda als participants i faran una presentació del destí turístic d'Andorra.

Acte seguit es celebrarà el workshop. Es tracta d'una trobada que pretén acostar tots aquests professionals d'agències de viatges russes amb institucions i empreses andorranes per tal d'estrènyer lligams en matèria turística.

Durant aquests dies de congrés també aprofitaran per conèixer de ben aprop quina és l'oferta turística d'Andorra. Tots ells realitzaran activitats a les estacions d'esquí i també s'han organitzat visites culturals.

Natalie Tours va informar en un comunicat de premsa que al congrés hi han estat convidats els directors de les 100 agencies de viatges millor posicionades en la venta de vacances d'hivern, i que durant la setmana en la que estaran a Andorra, s'han previst sessions tècniques de definició de les línies estratègiques per a la temporada 2012-2013.

Natalie Tours és l'empresa turoperadora líder a Rússia i s'ha posicionat internacionalment com una de les companyies estratègiques en la gestió i contractació de paquets de vacances d'alt nivell.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT