PUBLICITAT

El nombre d'assalariats al país es continua reduint

  • Els sectors de la construcció i el comerç en números vermells ?
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Un treballador de la construcció en un edifici a Escaldes-Engordany Foto: TONY LARA

El nombre total d'assalariats del mes de setembre és de 34.570 persones amb una variació respecte el mateix mes de l'any anterior del -3,5%. La mitjana d'assalariats per l'acumulat de l'any 2012 és de 36.121 i per l'acumulat de dotze mesos és de 36.245 amb unes variacions negatives de -3,8% i -3,7%, respectivament. Així ho destaquen les dades fetes públiques ahir pel Departament d'Estadística on s'assenyala que el sector de la construcció manté una acusada variació a la baixa del -17,7% al mes de setembre respecte el mateix mes de l'any anterior.

SECTORS / A part del sector de la construcció, encara amb una variació del -17,7%, Estadística assenyala una variació anual negativa dels sectors comerç a l'engròs i intermediaris de comerç, amb el -7,4%, venda i reparació de vehicles de motor (-7,3%) i indústries manufactureres, amb el -6,2%. Per contra, les dades mostren una variació notablement positiva del 7,8% en el sector agricultura, ramaderia, caça i silvicultura. Pel que fa a l'acumulat de l'any 2012 la mitjana d'assalariats és de 36.121 i per l'acumulat de dotze mesos és de 36.245, amb una variació respecte el mateix període de l'any anterior del -3,8% i -3,7%, respectivament.

Pel que fa a la massa salarial, al setembre es va situar en 66,3 milions d'euros. La variació és negativa respecte el mateix mes de l'any anterior amb el -4,9%.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT