PUBLICITAT

Encara es mantenen les xifres negatives

  • A l'acumulat d'aquest any es registra una reducció del -1,9%
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Vehicles entren al país, a la frontera hispanoandorrana Foto: TONY LARA

L'entrada de vehicles puja un 6,4% al novembre però es manté en xifres negatives des de principis d'any. El nombre de vehicles que va entrar durant el mes de novembre va ser de 313.502, el que suposa una variació respecte el mes de novembre de l'any anterior del 6,4%.

Segons dades del Departament d'Estadística en aquest any 2012 el pont de Tots Sants es va situar íntegrament al novembre, un fet que va provocar un increment d'entrada de vehicles per la frontera hispanoandorrana respecte el mes de novembre de l'any anterior, on el pont incloïa els darrers quatre dies d'octubre. Respecte a l'acumulat d'aquest any 2012, el nombre total de vehicles va ser de 3.750.102 el que es tradueix en una reducció respecte al mateix període de l'any anterior del -1,9%.

El total de turismes té un increment percentual del 6,9% mentre que els vehicles pesants presenten una reducció del -10,5%. Els turismes provinents d'Espanya com de França, van tenir un increment percentual positiu, del 4,4% i del 12,5%, respectivament.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT