PUBLICITAT

Marín: «L'error en quarts de final va ser evitable»

  • L'andorrà vol progressar: «No és fàcil, però si aconsegueixo surfejar al 100%, puc anar millor»
  • Serà un amistós el 8 de febrer, a Encamp, amb el VZC E&P Veenendaal
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Marín, dorsal 16, durant els vuitens de final a Telluride el divendres 14 Foto: Doug Pensinger / AFP

Lluís Marín porta dues Copes del Món i dues onzenes posicions (Montafon, a Àustria, i Telluride, a Estats Units), el que confirma, de moment, l'objectiu de ser al Top15 mundial, però no el del surfista andorrà, que no oblida que voldria estar en el Top10. Així, és molt exigent: «A quarts de final a Telluride vaig estar tota la baixada primer, i al final de la pista vaig fer un error que va provocar que dos rivals em superessin; realment va ser un error fàcilment evitable, i probablement per precipitació o falta de concentració».

«El dia de les finals tenia bastant més bones sensacions que els dies anteriors», va assegurar l'andorra. «El balanç de les dues curses», segons Marín, «no és ni positiu ni negatiu». El surfista de neu explica que, «sempre basant-me en el meu rendiment i no en el resultat, és negatiu ja que no he surfejat al meu 100%, i positiu perquè de Montafon a Telluride ja hi hagut algun canvi, tot i que el resultat sigui el mateix»..

Marín està convençut que «es pot fer millor»: «No es fàcil, però si aconsegueixo surfejar al 100%, probablement vagi millor». Així mateix, considera que ha de millorar: «Físicament no estic com m'agradaria, ja que les molèsties a l'esquena són presents, però no em queixo perquè en pitjor estat he estat», en referència a les lesions d'anys passats que ha hagut de lluitar molt per superar.

Per altra part, en esquí alpí ahir es va suspendre l'eslàlom de Montgenevre, que es disputarà avui amb Roger Vidosa, Àxel Esteve i Nil Ruiz. A Hinterstoder, avui hi haurà entrenaments oficials d'un descens FIS, amb el retorn de Kevin Esteve, i també amb Marc Oliveras.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT