PUBLICITAT

Els Taurons volen agafar ritme amb un equip holandès

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Alguns dels components dels Taurons Encamp-Pas de la Casa Foto: FAN

El pròxim 8 de febrer, a les 20.30h, la piscina d'Encamp acollirà un nou partit amistós per al Club Waterpolo Taurons Encamp-Pas de la Casa, després del que es va viure el passat dissabte al mateix escenari entre jugadors del Principat en una cita social organitzada pel mateix club. L'enfrontament del febrer serà contra el VZC E&P Veenendaal holandès.

A la cita de dissabte, els andorrans ja van poder comptar amb un arbitratge col·legiat, cosa que també han demanat per al partit amistós contra l'equip holandès. Es tracta d'intentar entrar en competició amb altres jugadors, per establir també el nivell de l'equip.

287 PARTICIPANTS AL TROFEU DE NADAL /El passat cap de setmana es va disputar el Trofeu de Nadal de natació amb la participació al Serradells de 287 participants i set clubs d'Andorra, a més del de Puigcerdà.

2A JORNADA DE LA LLIGA DE FIGURES / La piscina de Sant Julià de Lòria va acollir divendres passat la segona jornada de la Lliga Nacional de figures de natació sincronitzada en les categories aleví, infantil i júnior, i la primera en benjamí. En benjamí, amb 11 participants, es va imposar Sara Oliveros (Sant Julià); en aleví, amb 13, va vèncer Júlia Camardons (Serradells); en infantil, amb 7, Lara Miquel (Serradells); i en júnior, Neus Serracanta (Serradells).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT