Garcia es torna a reivindicar amb el bronze al Català

• Ferreira i Almeyda acaben 5è i 7è, respectivament, a la cita de Llars Mundet
ESCALDES-ENGORDANY

Garcia, el segon per la dreta, al podi del Català en la categoria -73kg Foto: EL PERIÒDIC

El judoca Dani Garcia sembla disposat a demostrar que no està perdut per a la causa d'aquest esport, i que tot i no poder dedicar-li les mateixes hores d'entrenament que anys enrera, continua sent un valor per al Principat. El passat cap de setmana, l'andorrà va assolir la tercera posició al Campionat de Catalunya disputat a Llars Mundet (Barcelona), on la Fandjudo va estar representada també per Patrick Ferreira i David Almeyda, els dos amb la 5a i 7a posició, respectivament.

Garcia va competir en -73kg, on es va desfer de Jesús Fuente en el primer combat, de Pau Vallory en la segona ronda i a Ferriol en els quarts de final. Ja en semifinals, Rubén Garcia li posa les coses difícils però el combat es decideix per una polèmica decisió arbitral a favor del seu rival a només 30 segons del final. Garcia va caure derrotat, però en la lluita pel bronze va vèncer per ippon, penjant-se així la medalla de bronze.

Per altra part, Patricj Ferreira va cursar en la categoria de -66kg, on va ser 5è. Ferreira va obtenir un bon resultat si s'analitza que és el seu primer any en la categoria sènior.

Per últim, David Almeyda, en -60kg, va perdre el primer combat, i tot i vèncer en la repesca, finalment va acabar en 7a posició.