PUBLICITAT

Ferrer veu el camí més planer per fer el telèferic al Pic de Carroi

  • Celebra la decisió del Govern sobre l'heliport al Roc de Patapou
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Rosa Ferrer, dissabte passat Foto: ANA

La cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, opina que la revocació que va fer el Govern fa dues setmanes de l'adjudicació de l'heliport al Roc de Patapou, «dóna més tranquil·litat a l'hora d'afrontar el projecte del telefèric» al Pic de Carroi. Tot i que la iniciativa segueix en fase de projecte, la cònsol ha celebrat que «tenim un problema menys», ja que si s'hagués mantingut «s'haurien hagut de fer tots els estudis per veure si era o no compatible».

Durant el quinzè aniversari de Doppelmayr els cònsols de la Massana i Andorra la Vella van assegurar que aposten pel projecte del telefèric de Pic de Carroi que ha d'unir la capital amb les pistes de Pal. Van anunciar que s'havien iniciat les converses amb l'empresa Doppelmayr per preparar el projecte, i van indicar que confiaven que pogués ser una realitat durant aquest mandat comunal, informa l'ANA.

Baró i Ferrer, però, van reconèixer que els preocupava el projecte de l'heliport al Roc de Patapou, ja que «seria un risc afegit que hi hagi cables a la muntanya en una zona de sobrevol d'helicòpters».

És per aquest motiu que la revocació que va publicar el Govern el passat 5 de desembre de l'adjudicació de l'heliport nacional a l'UTE Heliand – Cathelicòpters, que l'anava a ubicar al Roc de Patapou, «dóna més tranquil·litat» a la cònsol. Ferrer ha celebrat que «és un problema menys», ja que sinó «s'haurien de fer tots els estudis de si era compatible o no' l'heliport amb el telefèric». Així, els cònsols d'ambdues parròquies continuaran treballant amb l'empresa «en un tema que està en fase de projecte», ja que hi ha moltes altres qüestions a tenir en compte.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT