PUBLICITAT

Uns 300 fanalets s'enlairen per il·luminar el Centre Històric

  • L'activitat ha repetit el gran èxit que ja va tenir l'any passat
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Enlairament de fanalets a la Fira de Santa Llúcia de la capital, ahir Foto: TONY LARA

Un total de 300 fanalets es van enlairar ahir al vespre, a la plaça del Poble per «il·luminar el Centre Històric». L'activitat organitzada per l'Associació de Comerciants del Centre Històric ha repetit el gran èxit que ja va tenir l'any passat, i ha esdevingut un dels atractius principals de la Fira de Santa Llúcia d'aquest any. Famílies amb nens, parelles i tot tipus de visitants es van voler afegir a aquest esdeveniment nadalenc que va tenyir de llum el cel fosc.

La Fira de Santa Llúcia, que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Andorra la Vella, va tenir ahir al vespre un dels seus grans atractius. L'activitat organitzada per l'Associació de Comerciants del Centre Històric, l'enlairament de fanalets japonesos, va atreure a centenars de persones.

Després de la cantada de la Coral de la Casa Pairal d'Andorra la Vella, que va oferir diverses nadales, els visitants es van desplaçar al centre de la plaça del Poble on des de l'associació se'ls van oferir gratuïtament els fanalets japonesos. Els 300 fanalets que havia demanat l'associació es van repartir i enlairar protagonitzant així el darrer acte de la fira.

Tot i que en un primer moment l'esdeveniment s'havia previst per a divendres a la tarda i es va haver de posposar per un problema en la distribució, això no ha evitat que les famílies s'acostessin aquest diumenge a gaudir de l'activitat.

La Fira de Santa Llúcia d'Andorra la Vella ha estat molt concorreguda durant aquest dissabte sobretot cap al migdia i a mitja tarda. Entre la plaça Príncep Benlloch, la rambla Molines i la plaça del Poble s'han combregat 45 parades, que s'han mostrat satisfetes per l'afluència de gent. L'edició de la fira comptava amb diversos al·licients apart de la venda al detall, i és que s'hi podia passejar en ruc i també durant aquest dissabte a la tarda els personatges de dibuixos Piolet i Violeta van saludar als nens que assistien a la fira. Les passejades en ruc, que transcorrien entre les paradetes, també feien part del recorregut pel Centre Històric de la vila. En alguns moments d'aquesta tarda s'ha hagut de fer cua per pujar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT