PUBLICITAT

Gutiérrez torna amb bones sensacions al gegant de la WC

  • L'esquiadora es queda a les portes de la mànega final, a tres segons de la classificació
EL PERIÒDIC
COURCHEVEL

Periodic
Mireia Gutiérrez, a l'anterior Copa del Món de Saint Moritz Foto: ALAIN GROSCLAUDE / AGENCE ZOOM

Mireia Gutiérrez va tornar ahir a ser a la Copa del Món d'esquí alpí, i en aquest cas per competir a la disciplina de gegant. Va ser a l'estació de Courchevel (França), abans de viatjar a Suècia per tornar a competir a l'eslàlom de la Copa del Món, a l'estació d'Are, aquesta mateixa setmana. L'andorrana no va poder classificar-se entre les 30 millors, que són les places que donen accés a la mànega segona i final, però sí que va fer una bona cursa, quedant-se a tres segons de la classificació i, sobretot, amb bones sensacions en una pista molt complicada.

A Courchevel, Gutiérrez va haver de lluitar contra una pista en mal estat per tenir un dorsal alt (l'últim el número 72). De fet, hi va haver molts abandonaments en la primera mànega, i l'andorrana va ser de les poques que va acabar. «Amb el dorsal tan alt que tenia, i sense ser la seva millor disciplina, es queda a tres segons de la classificació, el que demostra que ha fet tot el que ha pogut», va afirmar Carles Visa, el director tècnic de la FAE.

Així mateix, des de la Federació pensen en la pròxima competició, que ja tindrà eslàlom, disciplina que és on l'andorrana es desenvolupa millor: «Aquest resultat li ajudarà per agafar confiança de cara a Are», hi va afegir Visa. L'andorrana disputarà la Copa del Món d'Are (Suècia), amb un gegant i un eslàlom, els dies 19 i 20 de desembre.

Per altra part, Kevin Esteve ja ha entrenat el cap de setmana amb l'equip masculí a Flims, en espera de poder tornar a la competició després de la seva lesió a l'espatlla.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT