Cristian erra l'empat en el 92 i l'Andorra suma la 6a derrota

• El porter Pol rep punts al cap per una topada i Ruiz perd Somoza i Roca per sanció
VILADECANS

Cristian lluita per la pilota amb un jugador del Valls, en un matx anterior Foto: ÀLEX LARA

Ahir el Viladecans va infringir la 6a derrota de la temporada al FC Andorra. Va ser al camp dels catalans, que si bé van demostrar una bona dosi de bon equip –són quarts a la taula–, també es van trobar amb un equip que està gafat aquesta temporada. El Viladecans va vèncer 2-1 en un duel que es va saldar amb el porter Ferran Pol a l'hospital amb punts al cap per una topada amb Somoza enmig de l'àrea, i amb dos jugadors, Àlex Roca i Àlex Somoza amb sengles grogues que els farà complir cicle de sanció dissabte vinent a Aixovall (16.00h) contra el Santfeliuenc, que ahir va vèncer 1-0 el líder de Primera Catalana, l'Ascó. Això, en un dia en què Cristian va fallar el que no falla mai, sol davant del porter en el minut 92.

Els andorrans perdien 2-0 quan el porter Ferran Pol va sortir a per una pilota i el seu vol va acabar amb el genoll de Somoza en el seu cap. Un cop fortuït que va enviar el porter a l'hospital. Era el minut 52, i les coses es complicaven.

En la primera part, el Viladecans va marcar en el 32 aprofitant una errada andorrana en el mig del camp, i només començar la segona meitat, una pèrdua similar va posar el 2-0. Només Isern, aprofitant una mala cessió al porter rival, va poder retallar. Després va arribar la jugada que Cristian no va poder transformar.