PUBLICITAT

Dayraut i Rivière es reparteixen les victòries en la cita andorrana

  • En la categoria elèctrics Ferrier s'endú el triomf en la primera carrera i Ortelli en la segona
EL PERIÒDIC
PAS DE LA CASA

Periodic
El Mini de Dayraut, durant els entrenaments cronometrats de la jornada de divendres al Circuit del Pas Foto: POL SANTAMARIA

Els triomfs en la cita andorrana doble del Trofeu Andros disputada aquest cap de setmana an Grandvalira Circuit del Pas de la Casa van ser repartits. Jean-Philippe Dayraut i Christophe Ferrier es van imposar en la primera carrera, que va començar el divendres i va acabar el dissabte al matí. Poques hores després van ser Benjamin Rivière i Stéphane Ortelli els que pujaven al calaix més alt del podi per posar punt i final.

El primer dia –divendres– va estar marcat pel fort vent i per conseqüència de les dificultats en el pilotatge i les tasques de manteniment de l'organització i amb dos noms propis: els de Dayraut en la categoria reina i Ferrier en cotxes elèctrics, que van dominar de principi a fi les sessions cronometrades i les qualificatives, per continuar l'endemà –dissabte al matí– la seva hegemonia per ser els primers guanyadors ja amb un panorama climatològic marcat pel sol i la calor, que va acabar fent aparèixer l'asfalt ja en les primeres finals.

La segona carrera, ja a la tarda, va canviar de protagonistes en les qualificatives; els més ràpids van ser Rivière i Balas, tot i que en les finals el segon pilot de Mini, després de dominar tota la cursa, va deixar que fos el seu company d'equip Dayraut en que creués primer la meta. En Andros elèctric Stéphane Ortelli va ser el guanyador absolut tot i que Ferrier es manté al front de la classificació general amb 134 punts mentre que en l'Andros lidera la taula Dayraut amb 309.

ACORD PER TRES ANYS / Durant la jornada de dissabte el president de l'Automòbil Club d'Andorra (ACA), Josep Maria Cases, i el director del Trofeu Andros, Max Mamers, van pactar de manera verbal la continuïtat del Grandvalira Circuit del Pas com una de les seus del certamen francès d'automobilisme sobre gel. La garantia de què el Comú d'Encamp –propietari– permetrà l'ACA continuar explotant la instal·lació i el desig de les tres parts de que l'Andros continuï venint ha fet que l'acord es prorrogui fins el 2015 però això no es confirmarà fins l'abril vinent.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT