Victòria amb ofici del FC Andorra a la pista del cuer

• Sense patir, l'equip de Sánchez s'imposa a la pista del Tenerife per 6-7
SANTA CRUZ DE TENERIFE

Antoñito falla una ocasió clara per a l'Andorra en el partit de dissabte Foto: PEDRO MARRERO

El FC Andorra, tot i tenir un equip jove i inexpert, va tirar d'ofici per guanyar a la pista del cuer Uruguay Tenerife en un partit ple de gols, emoció i un resultat final ajustat de 6-7 tot i que l'equip que dirigeix Carlos Sánchez no va tenir temps per patir. Els tres punts deixen els tricolors en la setena posició a falta d'un partit perquè acabi la primera volta, el dissabte vinent a casa contra el Barça B.

Aquesta victòria té un valor afegit, i aquest és distanciar-se a tretze punts del cuer –l'únic que perd la categoria– i començar a pensar en les posicions de play-off d'ascens que ara mateix tanca el Melilla, desè, perquè tant el filial blaugrana com el Ciudad de Murcia no poden pujar.

La forta pressió dels canaris en els primers minuts va tenir els seus fruits i al minut 2 els locals es van avançar mitjançant Mikel. Però les revolucions van anar baixant gradualment i l'Andorra, que no es deixava afectar pel ritme boig que volia imposar el rival, va anant fent-se gran al parquet i a partir del minut 5 va començar a dominar clarament.

Delpi va empatar en el 6 i amb l'1-1 l'Andorra va començar a anar a buscar el rival, a pressionar el més a dalt possible. Deia Sánchez en la prèvia que s'havia de ser sòlid en defensa i aprofitar les errades defensives dels locals... El segon i el tercer, obra de Delpi de nou (minut 9) i Castilla, van ser aprofitant males passades del Tenerife en zona perillosa. Jacinto va reanimar el primer temps marcant el 2-3 al 15, però fins el descans només els tricolors van encertar i Xuxa i Carlinhos van tornar a obrir distàncies (2-5).

Això va provocar que en la segona part els canaris juguessin amb urgències. Cada vegada que s'apropaven, l'Andorra responia amb un altre gol i de nou a començar.

Al minut 27 Álex va obrir una escletxa a l'esperança que només treure del mig del camp, Ique es va encarregar d'esborrar de nou (3-6).

Ayose va tornar a posar a tir de dos gols el Tenerife al minut 28. Passaven els minuts, es mantenia el 4-6 i quan els locals van començar a arriscar, Ique va marcar el 4-7 al 37. Álex va fer el 5-7 al 38 i Kevin el 6-7 al 39. No hi va haver temps per a més.