PUBLICITAT

El CMA Sòria Numància no dóna cap opció al Poliesportiu

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El CMA Sòria Numància de Xavi Folguera i Marc Altayó va complir els pronòsticsi va derrotar al CV Andorra per 0-3 el dissabte al Poliesportiu.

L'equip d'Hillaire no va tenir cap opció, ni tan sols d'intentar disputar un set. Tey (12 punts), Borrego (9) i en menys mesura Olivera (7) van ser les clares referències ofensives dels tricolors davant uns visitants més dinàmics en el bloqueig i, sobretot, un major potencial tant com equip com a nivell individual malgrat ser més previsibles alhora d'atacar, amb Salas (15 punts) i Ruiz (11) com a anotadors destacats.

Els primers punts van deixar clar qui manava al Poliesportiu. Un parcial de 2-8 per al Sòria va deixar el primer parcial pràcticament enllestit. El CV Andorra ja es va deixar anar amb l'11-21 i el set va acabar 12-25. El segon va ser pràcticament idèntic: inici amb 3-8, el Sòria va ampliant la diferència fins l'11-16 i al final, 14-25. El tercer i últim el va començar dominant l'Andorra (8-5) però els visitants no van permetre la sorpresa i es van imposar 20-25.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT