PUBLICITAT

La capital està de Fira

  • Andorra la Vella dóna el tret de sortida a les festes nadalenques
JOSEP ROMERO
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Les autoritats visiten una de les parades de la Fira, ahir a la capital. Foto: TONY LARA

Fidel a la tradició i coincidint amb la festivitat del 13 de desembre, ahir va obrir les portes la Fira de Santa Llúcia, instal·lada a la plaça Príncep Benlloch i a la rambla Molines, al cor del Centre Històric de la capital. L'organització va anar a càrrec del mateix Comú d'Andorra la Vella, amb la col·laboració de l'Associació de comerciants i restaurants del Centre Històric. La Fira obrirà avui dissabte i demà diumenge a les 11 del matí fins a les 9 del vespre.

PARADETES / Aquest any la Fira té 45 paradetes que oferiran tota mena de productes nadalencs, d'artesania, pastisseria, demostracions de Patchwork, exposició de torrons, creperia, figures de pessebre, venda de joies i de bijuteria artesanal, oferta especial de tes, i una paradeta de manualitats elaborades i confeccionades pels nens i nenes del Casal d'Infants El Llamp.

ANIMACIONS /Durant el cap de setmana hi haurà animacions contínues i propostes de lleure i culturals, així com una oferta excepcional de Passejades amb ruc per la Fira i a tot el Centre Històric d'Andorra la Vella. L'enlairament de fanalets japonesos previst ahir a la tarda es va tenir que suspendre per un retard en la distribució.

Aquesta tarda a les 6, el Piolet i la Violeta faran una visita animada a la fira, on saludaran els seus admiradors. Una hora més tard, a les set, el Centre de Congressos de la capital acollirà el Festival Art de Nadal, en el qual participaren alumnes de les escoles de música i arts. Demà diumenge a les 12 del migdia, a la plaça del Poble, el cos de ball de l'Esbart Dansaire d'Andorra la Vella farà una actuació, on presentarà el Ball de Santa Llúcia. A la tarda, a la glorieta de la plaça del Poble, hi haurà una cantada de la Coral de la Casa Pairal d'Andorra la Vella. D'altra banda, els restaurants del Centre Històric se sumen a la celebració i durant tot el cap de setmana ofereixen menús especials de Santa Llúcia.

AUTORITATS / La cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer acompanyada pel cònsol menor, Jordi Minguillón i l'ambaixador espanyol, Alberto Moreno, entre altres autoritats, van passejar ahir per la Fira. Ferrer va destacar que a les parades s'hi pot trobar tota mena de productes per a aquestes festes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT