PUBLICITAT

Marín torna a ser onzè en la Copa del Món de Telluride

  • Una errada en la tercera baixada deixa el surfista andorrà sense ?semis'
EL PERIÒDIC
TELLURIDE / POKLJUKA / FLIMS

Periodic
Vidosa realitza un salt en la supercombinada dels Mundials de l'any passat a Garmisch-Partenkirchen Foto: FABRICE COFFRINI/AFP/GETTY IMAGES

Lluís Marín va repetir ahir a Telluride (Estats Units) el mateix resultat que a Montafon (Àustria) la setmana passada. El surfista de neu de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) ha tornat a ser onzè i voreja així l'objectiu que s'ha fixat en aquesta temporada de ser top-ten en la classificació final.

Marín va baixar de manera impecable les dues primeres rondes, però en la tercera va cometre una errada en la part baixa, ja a prop de l'arribada i es va quedar sense opcions d'accedir a les semifinals.

SOULIÉ NO FARÀ LA PERSECUCIÓ / Laura Soulié va obtenir la 64a posició en la prova esprint de 7,5 km corresponent a la Copa del Món de biatló, disputada a Eslovènia. Amb aquest resultat, l'andorrana no té prou per classificar-se per a la prova de persecució que hauria d'haver disputat demà. «No és el resultat en el qual des de la FAE considerem que hauria d'estar», va reconèixer el director tècnic de la FAE, Carles Visa. Només ha comés dues errades de tir, per tant queda clar que els problemes de Soulié són amb els esquís.

VIDOSA, SEGON A FLIMS / Roger Vidosa va pujar al segon calaix del podi en un gegant FIS disputat a Flims i per només vuit centèssimes no va poder batre el suís Fernando Schmed, el vencedor. Amb 21,47 punts, quest bon resultat no millora la seva puntuació en el rànquing FIS. Malgrat tot, Visa va indicar que aquest és el camí a seguir: “Aquest és el Roger que volem, amb energia, força, És per felicitar-lo perquè ho ha posat tot». El que va lamentar el director tècnic és que baixi els punts: «El que tenia millor puntuació de la carrera, no ha fet menys de deu i per tant no ha baixat la penalitat. Això ha perjudicat el nostre corredor però de tota manera és un molt bon resultat».

Vidosa va guanyar la primera mànega i després, en invertir-se les posicions de sortida i passar a ser el 30è i últim en la segona –en funció dels resultats–, es va trobar la pista en molt mal estat.

Vidosa va ser l'únic dels quatre andorrans que va acabar la cursa, ja que Marc Oliveras, Nil Ruiz i Àxel Esteve no van aconseguir finalitzar la primera mànega.

L'equip d'alpí masculí de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) tindrà ara sessions d'entrenament a Flims, on s'incorpora ja Kevin Esteve, que ja ha volat cap a Zúrich per trobar-se amb els seus companys i fer entrenaments de qualitat. La seva recuperació de l'espatlla va pel bon camí.

GUTIÉRREZ NO COMPETEIX / D'altra banda Mireia Gutiérrez tenia avui el segon eslàlom a Isola 2000, però les nevades a l'estació francesa han anul·lat la cursa.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT