PUBLICITAT

Cuñat torna a fregar el rècord en els 50 esquena i papallona

  • Millor marca personal de Feo en 50 esquena i Ramírez passa desapercebuda en els 200 esquena
EL PERIÒDIC
ISTANBUL

Periodic
Oriol Cuñat, en la prova de crol de dijous als Mundials d'Istanbul Foto: FAN

Oriol Cuñat va tornar a demostrar ahir que atravessa per un moment dolç i que en aquests moments s'està erigint com el millor nedador de la Federació Andorrana de Natació. Al tercer dia de competició als Mundials de piscina curta que s'estan disputant a Istanbul (Turquia) de nou es va quedar a les portes del rècord d'Andorra.

Com dijous en l'estil lliures, Cuñat va ser el millor de la seva sèrie en els 50 papallona i amb una marca de 26,23s va fer millor marca personal i es va quedar a 26 centèssimes de la plusmarca nacional. Abans, en els 50 esquena, havia marcat 28,22s i va aturar el crono 23 centèssimes més tard que el rècord d'Andorra. Les sensacions en aquella prova és que podia haver-lo rebaixat o, segons va opinar el seleccionador Sergi Rayo, com a mínim «s'ha quedat amb ganes de baixar de 28».

El més jove de tots, Pablo Feo, va demostrar que continua progressant. També en els 50 esquena va fer marca personal superant-se en 39 centèssimes per fer un temps de 28,93s. Rayo va indicar que es tracta «d'un bon temps» tot i que Feo, més crític amb sí mateix, creu que ho podia haver fet millor. «Ha fet una sortida dolenta ja que va anar massa al fons però després, nedant, va resoldre l'errada», va afirmar el seleccionador.

Per últim Mònica Ramírez continua sortint a poc a poc del bloqueig mental que l'impedeix rendir com voldria i ahir va nedar els 200 esquena com si fos un entrenament. Rayo va explicar que l'objectiu era «marcar un ritme lent i continu» per anar retrobant sensacions. El resultat va ser discret per aquest motiu, tot i que la lectura del tècnic és que a mig gas ha fet només tres segons menys –2min 24,28s– que el temps als Campionats d'Espanya disputats el mes passat a Mallorca –2min 21,54s.

Avui Ramírez serà l'única andorrana que competeix, en els 50 esquena, a les 10:00 hores.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT