PUBLICITAT

Dayraut i Ferrier dominen les dues qualificatòries

  • Han sumat el ple de punts abans de les finals de la cursa 1, avui al matí
EL PERIÒDIC
PAS DE LA CASA

Periodic
El Mini Countryman de Dayraut, ahir en una de les dues qualificacions Foto: POL SANTAMARIA

La primera jornada de la segona cita del Trofeu Andros que va començar ahir al Grandvalira Circuit del Pas de la Casa va tenir un dominador clar en cada categoria: Jean Philippe Dayraut (Mini Countryman) en la categoria reina i Christophe Ferrier (Nice Cote d'Azur) en cotxes elèctrics.

Dayraut va fer les dues mànigues qualificatòries de la cursa 1 de manera impecable. Sempre per davant de tothom va saber controlar els seus rivals pel retrovisor per tal d'aconseguir el ple de punts, 60, amb que partirà d'avantatge avui al matí en la carrera final. Per darrere d'ell van acabar Benjamin Riviere i Olivier Panis en la primera màniga, i Panis i Bertrand Balas en la segona. En la suma de les dues Panis s'ha fet amb el segon lloc amb 57 punts i Riviere el tercer amb 55. A partir d'aquí, amb diferències d'un punt, hi ha totes les posicions fins arribar al 23è i últim classificat.

En elèctrics Ferrier també va guanyar les dues proves per fer el ple de punts, 24. Stéphane Ortelli i Margot Laffite el van acompanyar en el podi en la primera quali i Frank Lagorce i Olivier Pernaut en la segona. La suma de les dues ha deixat Lagorce amb 22 punts i Ortelli amb 20. Després, de nou diferències d'un punt fins arribar als 14 del novè i últim classificat, Charlotte Berton.

Les finals d'elèctrics es van ajornar perquè tot i no fer gaire fred –al voltant dels zero graus– el vent impossibilitava la visibilitat. Avui, totes les finals de la cursa 1 i la 2.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT