PUBLICITAT

El CV Andorra i la Lliga de futbol, alternatives al Principat

  • L'equip de sala de l'Andorra juga avui a Tenerife i el de futbol es desplaçarà demà a Viladecans
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El jugador del CV Andorra Víctor Tey (groc) en el darrer partit de Superlliga, contra l'Eivissa al Poliesportiu Foto: ÀLEX LARA

El VPC de rugbi i l'Andorra Hoquei Club Cevalls ja han posat punt i final a la competició fins després de Reis però la resta d'esports continuen amb la seva rutina habitual de cada cap de setmana.

Demà el FC Andorra de futbol sala viatja a Tenerife per jugar contra l'últim classificat en una hora poc habitual (14.00 hores) i el menú al Principat es remet al CV Andorra, que rep el Sòria Numància a les 18.30 al Poliesportiu. Per acompanyar, entre d'altres coses hi ha l'Andros al Pas, i el I Torneig Social del Club Waterpolo Taurons Encamp-Pas de la Casa i el trofeu Tardor de karate al complex encampadà. Demà, com sempre, futbol: la Lliga i l'Andorra, que visita Viladecans.

FUTBOL SALA - Partit trampa amb un rival en hores baixes.

El FC Andorra té dos partits abans de l'aturada nadalenca i la missió és fer un ple de punts per encarar l'any nou ja des de la part alta. Avui té una situació propícia, davant un Uruguai Tenerife que acumula ja sis derrotes seguides i està enfonsat en la zona baixa de la taula. Per a Carlos Sánchez la consigna és clara: «Hem de saber contrarestar les seves qualitats i aprofitar les errades que tingui». Tot això a banda de defensar amb solidesa, per al tècnic la clau de la bona imatge que està deixant l'equip últimament. «Imagino que sortiran a intimidar però aquesta és la nostra manera de jugar. Per a nosaltres aquest equip és tan rival directe com tots els de la categoria».

VÒLEI -  L'equip de Folguera no pot ensopegar.

El CV Andorra rep el Sòria Numància de Xavi Folguera, un equip que aspira al títol en la Superlliga. Vista la trajectòria del conjunt de Lluís Hillaire aquest partit no correspon a la lliga dels tricolors, que són penúltims amb el Vigo i estan a tres punts del setè, l'Illa Grau. Sigui com sigui tornem a tenir equips de primera línia al Principat i si una cosa promet l'Andorra és batalla.

FUTBOL - Els quatre grans es medeixen entre ells.

Demà es presenta una jornada trepidant a Primera ja que els quatre primers classificats s'enfronten entre ells. A Alàs, al migdia, el líder Lusitans juga contra un Pidasa que està a quatre punts i no pot badar. A les 16.00 a Aixovall, el colíder Sant Julià pot allunyar més del títol a la UE. Completen la jornada l'Encamp-Principat a les 12.00 i l'Engordany-Burguer King a les 18.00.

FUTBOL - A la recerca del tercer triomf consecutiu.

El FC Andorra de futbol juga al camp d'un Viladecans que porta quatre jornades sense guanyar i dues derrotes seguides però que tot i així està a dos punts de la segona posició. La urgència dels locals contrasta amb la recuperació dels de Justo Ruiz, que després de la nefasta ratxa de vuit partits sense guanyar s'ha recuperat guanyant a Sants i Cervera i vol allargar la dinàmica positiva.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT