PUBLICITAT

Mas dóna per «aparcat» el projecte de la residència

EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Mas saluda els padrins assistents al dinar de Nadal, ahir. Foto: TONY LARA

Els cònsols i consellers d'Encamp van voler celebrar ahir les festes nadalenques amb un dinar amb els padrins de la parròquia. El cònsol major, Jordi Mas, va reconèixer que el projecte de la residència oberta queda «totalment aparcat» i va indicar que continuaran acompanyant als padrins en totes les activitats que realitzin.

L'Hotel Guillem va acollir ahir el tradicional dinar de la gent gran d'Encamp amb la presència dels cònsols i consellers de la parròquia. Es tracta d'«un dia de festa i solidaritat amb la gent gran», va manifestar el cònsol major, Jordi Mas.

Mas va reconèixer que el projecte de la residència oberta per als padrins queda «totalment aparcat» però que continuaran ajudant als padrins a desenvolupar les activitats que duen a terme. Va recordar també que se'ls ha exonerat d'alguns certificats per ajudar-los també econòmicament, informa l'ANA.

El cònsol va transmetre als aproximadament 130 padrins assistents el seu desig que continuïn amb la mateixa activitat i «amb tota la salut i la força per aquest any».

A inici del 2008, el comú d'Encamp va preveuret obrir una residència que havia de costar entre 10 i 12 milions d'euros. Aquest nou equipament havia d'albergar un centre assistit de 70 places per a les persones amb dependències funcionals, un centre de dia per acollir 20 padrins i un servei d'atenció especialitzada per a la gent gran.

La instal·lació, constituïda per dues parcel·les d'aproximadament 700 metres quadrats cadascuna estava situada al carrer de Bellavista. i va comptar amb l'oposició dels veïns. A més, l'amplada del carrer tampoc ho permetia.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT