PUBLICITAT

Sánchez: «Anem bé perquè som sòlids en defensa»

  • L'Andorra visita el cuer Tenerife, un rival «temible» amb 6 derrotes seguides
IVÁN MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Sánchez, en un entrenament Foto: ÀLEX LARA

Dissabte farà 15 dies que el FC Andorra va guanyar a casa davant ElPozo Ciudad de Murcia. Aquell mateix dia l'Uruguai Tenerife va caure a la pista del Barça B, encaixant la cinquena derrota consecutiva. El pròxim rival de l'equip que dirigeix Carlos Sánchez és el cuer de Segona i per això el tècnic tricolor va alertar del perill que té el pròxim rival: «És un equip temible; no per com juga, però sí per la situació que està vivint». No obstant Sánchez va tranquil·litzar en assegurar: «Últimament estem jugant com sabem i anem bé perquè som sòlids en defensa. Hem de continuar així a Tenerife, sortint a guanyar el partit i sobretot encaixar el mínim de gols».

SIS PUNTS ABANS DELS TORRONS / L'Andorra està en la part mitja de la taula i demà tindrà una gran ocasió de seguir sumant. De fet l'objectiu abans del Nadal és sumar els sis punts que queden a la pista del Tenerife i set dies més tard a casa contra el filial del Barça. Sánchez confia en que així sigui, però amb un missatge que convida als seus jugadors a no relaxar-se: «És assequible guanyar els dos partits que queden i si volem estar en la part alta ho hem de fer. Crec que si fem les coses bé, com sabem, ho aconseguirem».

El tècnic tindrà a tota la plantilla a disposició. L'ala brasiler Xuxa continua amb una sobrecàrrega però Sánchez va opinar que «està per jugar».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT