PUBLICITAT

L'absència de Loeb i Prost no minvarà el cartell de la prova al Pas

  • El Grandvalira Circuit està en plenes condicions per iniciar avui la segona cita del calendari
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El Clio de Jean-Baptiste Dubourg, que aquest curs és de nou entre els inscrits, durant la darrera edició Foto: ÀLEX LARA

Citroën volia tornar al Trofeu Andros amb un model DS3 conduit per la llegenda viva del Mundial de ral·lis Sebástien Loeb. El nou vegades campió del món ha estat finalment baixa d'última hora i tampoc hi serà el defensor del títol Alain Prost però aquestes absències destacades ni molt menys han de minvar l'espectacle en la categoria reina. D'altres com Jean-Philippe Dayraut –tercer el curs passat i tres vegades campió del certamen francès sobre gel–, Ludovic Gherardi, Benjamin Rivière, Olivier Panis –campió en sis de les set temporades que porta en automobilisme sobre gel– o Bérénice Demoustier prometen batalla en la carrera andorrana, la segona de les set cites del calendari. Així fins els 24 pilots que competiran en la màxima categoria.

NICOLAS PROST, ABSENT EN ELÈCTRICS / En cotxes elèctrics, que viurà la tercera edició també hi haurà una baixa sensible: la de Nicolas Prost, tercer l'any passat i guanyador al 2010. Sí que serà a la línia de sortida el defensor del títol, Christophe Ferrier, que haurà de lluitar amb altres nou pilots, tots ells proveïts de l'Andros Car 04.

PISTA IDÒNIA / El Grandvalira Circuit del Pas de la Casa ja ho té tot més que preparat perquè avui comencin a rugir els motors. Les abundants nevades en les darreres dues setmanes han ajudat a iniciar les tasques de condicionament de la pista i l'Automòbil Club d'Andorra ha estat treballant a diari per tenir la capa de gel idònia en la pista. Els darrers dies no ha nevat i, en benefici de l'adequació del terreny, s'han mantingut les baixes temperatures que han permès conservar el bon estat. «Està perfecta», va sentenciar ahir el secretari general de l'ACA, Toni Sasplugas.

La cita andorrana de l'Andros, que compta amb el patrocini d'Andorra Turisme, Crèdit Andorrà, Hiper Pas i Grandvalira, viurà com cada any dos dies de competició i dues curses. La primera, al llarg del dia d'avui fins les 21.35 hores i la jornada matinal de demà, que a la tarda continuarà amb la segona carrera fins les 21.00 hores.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT