PUBLICITAT

Cinca celebra la «voluntat de diàleg» de la Policia

L.F.M.
ANDORRA LA VELLA

El ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca, va explicar ahir que «tots els sindicats estan treballant amb molta predisposició i ganes de diàleg», i a la pregunta de què és el que ha motivat aquest canvi d'actitud, Cinca va respondre que «la crispació per si sola no arriba a res», i va afegir que ara totes les parts estan posant voluntat per arribar a un procés de negociació que doni fruits.

Pel que fa a aquestes negociacions, Cinca va recordar que el Govern sempre ha tingut la voluntat clara de «ser el màxim respectuós» amb els drets adquirits fins la data de la «transformació», però combinant-ho amb «un model molt menys costós de l'actual», i que la combinació doni «un model sostenible al llarg dels anys».

Cinca va dir que amb la Policia «abunden molt més les alternatives que podria incloure la transformació o modificació del model de jubilació». El ministre va explicar que el fet que «hi hagi una prejubilació molts anys abans dels 65» és una de les coses que «més encareix i obliga a invertir més diners»; de totes maneres Cinca va afegir que «estem massa a l'inici de les negociacions, amb unes propostes molt subjectives de ser canviades» per treure'n conclusions.

LLEI SEGURETAT EN EL TREBALL / Cinca va anunciar ahir que abans de finals d'any ja es posaran en marxa accions per alleugerir la càrrega que suposa la Llei de seguretat en el treball per als petits empresaris, i que aquestes primeres mesures es faran sense modificar la llei.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT