PUBLICITAT

Feo baixa marca als 100 esquena del Mundial

  • Ramírez, que finalment correrà totes les curses, no millora el seu registre
EL PERIÒDIC
ISTANBUL

Periodic
El tècnic Sergio Rayo, amb els tres representants andorrans, a Istanbul Foto: FAN

Ahir va arrencar el Mundial de piscina curta a Istanbul i ho va fer amb doble participació andorrana. Pablo Feo i Mònica Ramírez van competir en les proves de 100 esquena, amb diferents resultats. Feo va assolir una millora de més d'un segon en la seva millor marc, mentre que Ramírez es va quedar a prop de batre la seva, però no ho va aconseguir.

Feo, que va ser 57è amb un temps de 1min 01,65s, quan en tenia 1min 02,92s, va fer una cursa irregular perquè la mala sortida i l'últim viratge, amb dificultats, el van condemnar a no fer un millor temps. Amb tot, segons el seleccionador de la Federació Andorrana (FAN), Sergio Rayo va valorar el seu treball: «Ha estat una bona cursa perquè ha baixat la seva millor marca personal i les sensacions han estat bones», va dir el tècnic, que hi va afegir: «La seva natació ha estat correctíssima». Feo tornarà a competir demà, als 50 esquena.

Per la seva part, Ramírez va acabar 51a amb 1min 05,81s, temps que no millora la seva marca de 1min 05,63s. Així mateix, aquesta prova dels 100 esquena era una prova per l'andorrana, que finalment competirà en la resta de curses d'aquesta especialitat que tenia marcades.

«Hem decidit que no importen les marques i anem a fer com si cada cursa fos un test d'entrenament», va manifestar el tècnic de la FAN. Segons Rayo, buscaran ara «coses noves com passis progressius, viratges més curts...». Ramírez competirà avui en els 100 lliures, prova en la que sí estan posades les mirades del seleccionador perquè millori la seva millor marca de 1min 00,13s.

Així mateix, Rayo va parlar del debut d'avui d'Oriol Cuñat: «Confiem en la prova de 50 lliures d'Oriol, es troba ràpid però al viratge no entra bé i intentarem perfilar-lo».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT