PUBLICITAT

Sense vertigen

  • Dos mestres, el suís Seb Michaud, i el francès Bruno Compagnet ofereixen una demostració de freeride a l'Encampadana Freeride Area de l'estació Grandvalira
EL PERIÒDIC
CANILLO

Periodic
Seb Michaub, durant una de les frenètiques baixades d'ahir a les pistes de Grandvalira Foto: GRANDVALIRA

Dos monstres dels esquís, Seb Michaud, suís, i Bruno Compagnet, francès, van fer ahir les delícies dels amants del freeride en una exhibició de qualitat estratosfèrica a la nova zona de Grandvalira habilitada per a aquesta modalitat d'esquí. Es tractava de presentar en societat la zona Encampadana Freeride Area que patrocina una marca de roba tècnica nord-americana, i la part del Pic Blanc.

Seb Michaud va iniciar la seva trajectòria professional fa dotze anys. El rider suís ha participat en diverses competicions internacionals i ha obtingut molt bons resultats entre els quals destaca la segona posició del 2008 en el Rànquing Freeride World Tour. A més, és membre de Freeride World Tour d'on és speaker oficial i ha creat la competició Seb Michaud Invitacion a Argentina.

Després de l'exhibició realitzada ahir, Michaud va manifestar la seva satisfacció per «inaugurar la nova Encampadana Freeride Àrea perquè és una opció segura i excel·lent per practicar freeride, especialment si tenim en compte que, de vegades, és difícil trobar una estació que ofereixi zones on poder practicar aquest esport».

Per la seva part, Bruno Compagnet, el primer rider francès que va guanyar el Freeride World Championship (1994) a Alaska i que ha rebut altres reconeixements com la primera posició al Freeride Classic de Courchevel (1998) i la segona en la Verbier Xtreme (2005), va destacar «el sol, el tipus de neu, el bosc i les pistes d'aquesta estació». Els dos cracks, fent ganes de provar-ho.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT