PUBLICITAT

La Copa s'inicia el 13 de gener i acabarà el 19 de maig

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Ahir es va celebrar a la seu de la Federació de Futbol el sorteig de la Copa Constitució. La competició començarà el pròxim 13 de gener i acabarà el 19 de maig amb la gran final.

En la primera eliminatòria, a partit únic, entraran en acció els equips de Segona Divisió. Pidasa Santa Coloma B i Atlètic Escaldes s'enfrontaran sabent que en la segona ronda es trobaran amb el FC Ordino el 20 de gener. Així, el duel entre el FS La Massana i la UE Extremenya donarà un guanyador que se les veurà una setmana després amb la UE Santa Coloma B, mentre que Casa Benfica espera en segona ronda el vencedor del duel entre el FC Encamp B i el Principat B. Així mateix, Ranger's i Penya Encarnada lluitaran per passar ronda i enfrontar-se al Lusitans B.

Els equips de Primera Divisió no apareixeran fins la tercera ronda del 27 de gener, on esperaran el Principat, l'Encamp, l'Engordany i l'Inter Escaldes. En aquest mateix ordre, s'enfrontarien, en cas de superar la ronda, als favorits: UE Santa Coloma, Pidasa Santa Coloma, UE Sant Julià i FC Lusitans. Aquesta ronda de quarts serà ja a doble partit, com les semifinals.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT