PUBLICITAT

Tornen a caure una vegada més les matriculacions de vehicles

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Les matriculacions de vehicles han disminuït un 9% en un any, tal com indiquen les dades fetes públiques ahir pel Departament d'Estadística, i que fan referència a l'acumulat en els darrers dotze mesos.

Durant el mes de novembre les matriculacions de vehicles han estat de 171, el que suposa una reducció percentual del -30,8% respecte el mes de novembre l'any anterior. Pel que fa a l'acumulat d'aquest any, les matriculacions de vehicles han estat de 2.084 el que suposa una reducció percentual del -9,8% respecte el mateix període de l'any anterior.

Els turismes han tingut una reducció percentual del -35,5%, les motocicletes i ciclomotors un -4% i els camions i camionetes un -50%.

La variació de l'acumulat de matriculacions des de principis d'any i l'acumulat dels darrers 12 mesos són negatives respecte al mateix període de l'any anterior, un -9,8% i un -9%, respectivament.

Respecte a les dades mensuals ajustades, hi ha un increment en la variació respecte a l'octubre, en el darrer trimestre, amb increments percentuals de 0,9%, 0,5% i 0% tot corregint-se les variacions negatives del trimestre juny a agost, on les variacions respecte al mes anterior de l'any en curs van ser negatives.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT