PUBLICITAT

Bulgària demana l'extradició d'un dels detinguts

L.F.M.
ESCALDES-ENGORDANY

Un dels dos homes detinguts abans d'ahir per la Policia com a presumpte lladre de pisos a les parròquies d'Andorra la Vella, Escaldes Engordany i Encamp, ha estat reclamat per Bulgària per ser extraditat. Fonts properes al cas van informar ahir a aquest rotatiu que els dos detinguts tenen antecedents penals i que vivien a Alemanya.

Els homes, de nacionalitat búlgara i que tenen entre 40 i 50 anys, van arribar al Principat dilluns de la setmana passada i s'allotjaven a l'hotel Panorama, que tenien reservat per dues nits. Segons fonts policials, aquests haurien entrat al país pel Pas de la Casa el mateix dilluns, haurien pujat un moment a l'habitació i es van dirigir directament a Encamp, on van ser denunciats per uns veïns i posteriorement detinguts. Els registres a l'habitació de l'hotel i al vehicle dels detinguts, de matrícula alemanya, no va aportar proves concloents segons les fonts properes al cas. Sí que es van trobar tornavisos al vehicle i en unes escombraries a prop dels pisos d'Encamp, on els detinguts haurien intentat accedir.

Si finalment apareixen noves proves o el Batlle les considera suficients, els detinguts serien acusats de furt amb força i podrien estar empresonats entre 2 i 6 anys.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT