PUBLICITAT

El VPC aconseguirà, com a molt, que li tornin dos punts

  • El Comitè assegura que és «impossible» recuperar els altres quatre
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Thomas Ginesta, durant una compareixença davant dels mitjans Foto: ÀLEX LARA

La presència del president del VPC Andorra, Thomas Ginesta, davant del Comitè d'Apel·lació del Migdia Pirineus, ahir, va acabar amb un èxit a mitges. El club va aconseguir que el Comitè es comprometés a estudiar la possibilitat de què recuperin dos dels sis punts que els hi van treure. Només dos, que són els de la sanció interposada, ja que, segons va informar ahir el VPC, el Comitè considera que tornar els altres quatre punts «és impossible», tot i haver comès una errada involuntària, ja que, segons segueix el comunicat, hi va haver una errada «en un punt del reglament».

Ginesta va exposar les al·legacions del VPC, que era explicar que no es podia sancionar al club per no tenir segon equip en aquesta divisió, ja que això no ho sanciona el reglament. A més, el president va explicar que la intenció del VPC va ser presentar dos equips en aquella primera jornada contra el Seilh, «per fair-play» i per les ganes dels jugadors de jugar. Ginesta va reclamar els sis punts que els havien tret per sanció, cosa que finalment ha quedat en només dos, i ni tan sols això, sinó que s'engegarà un procès d'estudi. La ressolució definitiva serà pública la setmana vinent.

El Comité Migdia Pirineus va castigar el VPC perquè Marc Gispert i Tosatti van jugar el duel entre els filials que l'àrbitre va suspendre –aplicant bé el reglament– perquè alguns jugadors tricolors es van lesionar i eren menys de nou a la gespa. El tècnic Didac Martínez havia previst fer-los jugar també amb el primer equip perquè no tenia prou banqueta i el VPC va preguntar als àrbitres si hi havia cap problema perquè juguessin. Els àrbitres van dir que no i després del partit el Seilh tampoc no va fer cap reclamació però l'endemà el Comité va decidir actuar d'ofici. Aquest va ser el problema.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT