PUBLICITAT

Els Mundials de piscina curta arrenquen amb Feo i Ramírez

  • Disputen avui els 100 esquena, mentre que Oriol Cuñat s'estrenarà demà amb els 50 lliures
R. M. S.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Mònica Ramírez Foto: TONY LARA

Istambul acull des d'avui i fins el pròxim diumenge els Campionats del Món de piscina curta (25 metres), i ho fa amb la presència de tres nedadors andorrans, Pablo Feo, Oriol Cuñat i Mònica Ramírez, que acudeixen a la cita mundialista amb la intenció de rebaixar les seves marques en cadascuna de les curses en què competiran. Avui debuten Feo i Ramírez, tots dos en la prova dels 100 esquena, mentre que demà ho farà Cuñat, en els 50 lliures.

Mònica Ramírez serà la gran incògnita d'aquesta competició per part andorrana, ja que la nedadora del CN Mediterrani arriba amb molts dubtes després que aquest any no li funcioni la disciplina d'esquena, on és una especialista. Ramírez, que té previstes quatre curses, tres de les quals en esquena (100, 200 i 50), correrà avui precisament els 100 esquena i esperarà a veure com s'hi troba. Després de fer l'examen de la situació amb el seleccionador, Sergio Rayo, es decidirà si segueix amb la planificació i fa les altres dos curses d'esquena, o se centra exclusivament en els 100 lliures que correrà demà. «Encara és aviat, deixarem que nedi el 100 esquena i després decidirem què fem, no es troba bé psicològicament però aquests dies intentarem animar-la», va dir ahir el seleccionador.

L'OBJECTIU DE TOTS ÉS BAIXAR MARQUES / Ja va dir el president de la FAN, Aitor Osorio, que el paper dels tres nedadors a Istambul havia de ser rebaixar marques. Avui en els 100 esquena, Ramírez hauria de millorar el seu 1min 05,63s, mentre que Feo té el repte en 1min 02,92s. Les competicions comencen, per a Feo a les 10.47 hores, mentre que Ramírez correrà a partir de les 11.43 hores.

Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT