PUBLICITAT

Ginesta té proves perquè apel·lació anul·li els sis punts de càstig a Seilh

  • El president del VPC té cita avui al Comité Migdia Pirineus per defensar el recurs
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Ginesta, en un acte del curs passat al Casal de l'Esport Foto: TONY LARA

La Comissió d'Apel·lació del Comitè Migdia Pirineus va citar a la junta del VPC el passat 9 de novembre per tractar demà el cas de la sanció que va rebre el VPC en el primer partit de lliga de la Promoció d'Honor, disputat el passat 23 de setembre contra el Seilh. El president del club andorrà, Thomas Ginesta, ha fet els deures durant aquest més i ja té clar que exposarà per intentar recuperar els sis punts perduts –quatre per la victòria i dos com a càstig. «Aportarem proves per demostrar que la sanció està fora de lloc i demanarem que anul·lin la decisió», va manifestar ahir a aquest rotatiu.

El Comité Migdia Pirineus va castigar el VPC perquè Marc Gispert i Tosatti van jugar el duel entre els filials que l'àrbitre va suspendre –aplicant bé el reglament– perquè alguns jugadors tricolors es van lesionar i eren menys de nou a la gespa.

Martínez havia previst fer-los jugar també amb el primer equip perquè no tenia prou banqueta i el VPC va preguntar als àrbitres si hi havia cap problema perquè juguessin. Els àrbitres van dir que no i després del partit el Seilh tampoc no va fer cap reclamació però l'endemà el Comité va decidir actuar d'ofici. Aquest és el real problema de la sanció. El VPC discrepa, però, perquè a Promoció d'Honor no és obligatori tenir segon equip. «Per a nosaltres era fàcil no presentar el segon equip perquè fent això ens haurien donat el partit per perdut i res més. Però vam actuar amb bona voluntat, consultant els àrbitres per saber que no estàvem fent res il·legal...».

Ginesta argumentarà que no es pot actuar d'ofici: «Quan vam jugar a Saint Jory el rival va fer jugar un sancionat. No vam fer res perquè vam guanyar però l'endemà vaig enviar un mail per explicar la situació al Comitè i em van respondre que ja no hi havia res a fer perquè nosaltres no havíem fet cap reclamació abans del partit i ells no podien actuar d'ofici». L'argument, doncs, és la contradicció del propi Comitè.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT