PUBLICITAT

El River afronta la setmana pensant en el «talent» del Barça

  • Peñarroya elogia els seus jugadors: «Estem jugant amb bastant cap i amb personalitat»
R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Flis, Wright i Maresch, ahir en la part final de l'entrenament Foto: ÀLEX LARA

No és Joan Peñarroya un home que enviï molts missatges d'optimisme, però ahir va aprofitar la roda de premsa postpartit –l'equip va vèncer el Knet Rioja 79-74 i va sumar la seva 9a victòria de la temporada, per si hi ha algú, de despistat– per elogiar els seus jugadors, tot i que sempre amb un ull en el pròxim partit, contra el Barça B, «un equip de molt talent i amb molta capacitat de perill en línia exterior, i amb molta gent per fer mal». «Estem jugant amb bastant cap i amb personalitat», va dir ahir el tècnic, que destacava fonamentalment com afronta el River la part final dels partits.

«No som un equip fet per guanyar fàcils els nostres partits, el que hem de fer a cada matx és intentar arribar al tram final amb opcions de victòria, i per això hem d'estar molt junts i concentrats». Això ho va dir per destacar el paper de la defensa quan el marcador està en perill i el crono juga en contra. «Vam tenir opcions de trencar el partit contra el Rioja, però ells van saber fer la goma i a falta de dos minuts ens vam posar en una situació compromesa», va manifestar el tècnic, que va destacar la resposta del seu equip en aquest punt del matx: «Les dinàmiques en l'esport ajuden, i les victòries contra Osca i del primer partit a casa segurament ens va donar confiança, i ara afrontem els minuts finals amb cap. Els nostres últims minuts defensius són molt bons».

LA COPA / Com que Peñarroya i el River insisteixen en anar partit a partir, parlar de la Copa Príncep sembla tabú. «No és que no pensi en la Copa», va dir el tècnic, que va assegurar que si es venç a Barcelona (divendres, al Palau, a les 21.00h), «estarem més a prop de la Copa». En tot cas, Peñarroya va tornar a enviar un missatge positiu envers la seva plantilla: «Som un equip nou a la LEB Or que està fent les coses bé». Així mateix, no es va descuidar d'enviar el missatge habitual de calma: «No som ningú per distreure'ns en res que no sigui millorar cada dia».

SENSE PABLO SÁNCHEZ NI SCHREINER / Aquesta setmana el River entrena amb dues baixes. Primer, la coneguda de l'austríac Thomas Schreiner, que es recupera del trencament de fibres al quàdriceps, i segon de Pablo Sánchez, que en tot cas des del club esperen que demà dimecres ja es reincorpori a la dinàmica de l'equip.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT