PUBLICITAT

La Universitat posa en marxa un nou postgrau en direcció bancària

  • Vol donar eines per oferir resposta als nous reptes del mercat financer
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

La Universitat d'Andorra, l'Associació de Bancs Andorrans i la Barcelona School of Management (Universitat Pompeu Fabra) han signat un conveni per a la posada en marxa d'un postgrau en direcció bancària, de caire semipresencial, que es començarà a impartir el proper mes de gener. Les inscripcions es poden formalitzar al web www.uda.ad fins al 20 de desembre del 2012. El preu de matrícula és de 2.700 euros.

La Universitat d'Andorra ha explicat que el nou postgrau vol posar a l'abast dels professionals les eines que els permetin donar resposta als nous reptes del mercat financer com poden ser els canvis en la conjuntura econòmica, els moviments corporatius, les modificacions legals i fiscals o la incorporació de nous productes.

La metodologia d'aquest programa combina les sessions lectives presencials amb el seguiment tutoritzat a través d'un campus virtual. El postgrau té una càrrega de 30 crèdits europeus, corresponents a una dedicació aproximada de 900 hores. Les classes, que representen 118 hores, es faran a la Universitat d'Andorra els divendres a la tarda i els dissabtes al matí, de gener a desembre.

Les persones que superin el procés d'avaluació previst al programa i disposin de titulació universitària obtindran una doble titulació de postgrau en direcció bancària de la Universitat d'Andorra i de la Universitat Pompeu Fabra.

D'altra banda, la UdA ofereix a la població del país formació universitària de qualitat, mitjançant l'ús de les noves tecnologies i una metodologia d'ensenyament virtual, en col·laboració amb altres universitats. Per al segon semestre del curs 2012-2013, està obert el període de preinscripció per a estudiants de nou accés als estudis virtuals de bàtxelor (primer cicle) en Administració d'empreses, Dret, Humanitats, Informàtica, Comunicació, i Llengua catalana. Els bàtxelors en Informàtica i en Administració d'empreses també s'ofereixen en format presencial, amb la possibilitat de combinar a la carta les dues modalitats (presencial i virtual).

Cal destacar que tots els bàtxelors de la Universitat d'Andorra donen accés als estudis de segon cicle (màster) als països de l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior (EEES).



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT