PUBLICITAT

Abaratiment dels acomiadaments, però sense afectar els treballadors en actiu

  • Toni Martí ha dit que la reforma laboral que estan duent a terme podria incloure l'abaratiment tenint en compte que 'tenim un dels sistemes d'indemnització per acomiadaments dels més generosos de tota Europa'
10122012_marti balan
El cap de Govern, Toni Martí, ha fet balanç de l'acció de Govern acompanyat del ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca.. Foto: M.C.
El cap de Govern, Toni Martí, ha dit que la reforma laboral que estan duent a terme juntament amb el grup parlamentari demòcrata podria incloure l'abaratiment dels acomiadaments tenint en compte que 'tenim un dels sistemes d'indemnització per acomiadaments dels més generosos de tota Europa'. Martí ha afegit, però, que ell és partidari de fer-ho 'en dos temps, dos moviments', és a dir, que en un primer moment no afecti els treballadors en actiu per evitar l'efecte contrari i que s'incrementin el nombre d'acomiadaments. La reforma laboral forma part de tot un seguit de reformes que el Govern vol presentar abans del 31 de juny del 2013, per la qual cosa Martí ha assegurat que els pròxims sis mesos 'seran decisius per la credibilitat del Govern d'Andorra'.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT