PUBLICITAT

Gutiérrez s'enganxa quan feia un bon gegant de WC

  • En l'equip de júniors, Pallàs acaba 8a a Geilo, on Solsona baixa punts FIS
EL PERIÒDIC
SAINT MORITZ / GEILO

Periodic
L'andorrana, en la prova de supergegant del passat divendres, a Saint Moritz Foto: ALAIN GROSCLAUDE/AGENCE ZOOM

Mireia Gutiérrez va disputar ahir a Saint Moritz el gegant, última prova de la Copa del Món. L'andorrana no va poder acabar la primera mànega. La cursa va ser de molta exigència i un alt nivell.

Segons el director tècnic de la FAE, Carles Visa, que ha acompanyat Gutiérrez durant els tres dies de Copa del Món, l'esquiadora «anava força bé, tenint en compte que ha estat una cursa molt dura per classificar-se entre les 30». Visa va explicar què li havia passat a Mimi per no acabar: «Se li ha enganxat un esquí i no ha pogut passar la porta, però estava fent una bona cursa fins aquell moment». Ara l'andorrana deixa la Copa del Món temporalment i disputarà els pròxims dijous 13 i divendres 14 de desembre dos eslàloms FIS a l'estació d'Isola 2000.

PALLÀS, 8A, I REBAIXA DE SOLSONA / Els joves de la FAE van disputar a Geilo (Noruega) dos eslàloms en dos dies. Ahir, en categoria masculina va destacar Robert Solsona, 29è amb rebaixa de punts FIS en la disciplina, situant-se ara en 51,79 (en tenia 70,53), mentre que en categoria femenina, Carmina Pallàs va ser 8a en una cursa amb només 14 classificades, i fent 79,67 punts FIS, el que no suposa cap millora, perquè en tenia 60,51.

Solsona va fer una primera mànega en què va cometre una primera errada que de seguida va rectificar per entrar 39è en la mànega, a 2,30s dels primers, i a només 30s segons dels 30 primers. Després, en la segona mànega va tenir un problema però va lluitar per acabar en la 29a plaça, quan sortia amb el dorsal 82.

De la resta de l'equip, Matias Vargas no va acabar la primera mànega, i segons el tècnic Marc Gutiérrez, «li està costant l'eslàlom», mentre que Xavi Salvadores tampoc no va finalitzar, tot i que la valoració de l'entrenador era positiva: «Estic content perquè crec que han anat a per la carrera. M'ha agradat l'actitud que han tingut. Ha estat una llàstima que el Xavi (Salvadores) s'hagi sortit, però ha estat en una triple que ja ha tingut dificultats i ha quedat fora».

En categoria femenina, David Fillet, tècnic de les noies, confia en una millora els pròxims dies: «Ara tindrem cinc dies d'entrenament i esperem que hi hagi un canvi, es nota que no s'ha fet molt eslàlom». Fillet va explicar que Pallàs, tot i la 8a plaça, «no ha esquiat com sap». «No sé si és la por a no arribar...», va dir.

Pel que fa a Sara Raméntol, no va acabar la primera mànega. «Ha hagut un problema amb una porta i a ella li ha agafat de sorpresa i ha quedat fora», va explicar Fillet.

Els equips seguiran a Geilo per entrenar fins divendres. S'hi afegeixen a la concentració els dos infants Arià Missé (ECOA) i Kevin Courrieu (PCGR), que tornaran amb els seus clubs amb la resta de l'expedició.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT