En biatló, Soulié acaba molt lluny a l'sprint: 64a

HOCHFILZEN

En biatló, ahir també hi va haver Copa del Món. Va ser a Hochfilzen (Àustria), on l'andorrana Laura Soulié disputava la seva segona cita amb la màxima competició del circuit mundial. Soulié va tenir un mal dia a la prova sprint de 7,5km en finalitzar en la 64a posició, molt lluny del que s'esperava. Amb aquest resultat, com que no va entrar entre les 60 millors en aquesta cursa, no podrà competir avui a la prova de 10km de persecució.

Segons va informar ahir la Federació d'Esquí (FAE), l'andorrana està patint aquesta temporada l'augment de número de participants, perquè ja són dues les proves en què en un interval d'un minut entren moltíssimes corredores. Com a prova, que la 30a posició la té a uns 50s. En total ahir hi van competir 106 biatletes.

Soulié va acabar la prova amb una errada de tir i un temps de 24min 58,6s, a 2min 33,9s de la vencedora, la bielorussa Darya Domracheva (22min 24,7s). El podi el van completar la finlandesa Kaisa Makarainen amb un crono de 22min 29,4s, i la noruega Tora Berger, amb 22min 37,6s.

Segons va indicar ahir la FAE en un comunicat, a l'andorrana tampoc no la va beneficiar la cera als esquís. Cal destacar que en relació a això, tot l'equip francès es va veure afectat com Soulié, per no trobar-se còmodes esquiant.