PUBLICITAT

Una dona mata el seu marit i amaga el cadàver en una bossa

  • Uns pintors van alertar la Policia en descobrir que sortia sang d'una bossa d'escombraries
  • La detinguda havia denunciat maltractaments per part de la víctima, de qui s'estava separant
IAGO ANDREU PEPA GALLEGO
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
A l'esquerra, la porta precintada del domicili on va tenir lloc l'assassinat. A la dreta, vista exterior de l'immoble, ahir. Foto: ANA / TONY LARA

La Policia va detenir ahir una dona de 52 anys, veïna d'Escaldes, acusada d'haver matat el seu marit de 41 anys, del qual s'estava separant. La presumpta homicida que, en el moment de tancar aquesta edició, es trobava en estat de semiconsciència a l'hospital després d'haver-se intentat suïcidar amb ansiolítics, va amagar el cadàver en una gran bossa de plàstic i va intentar desfer-se'n per mitjà d'uns operaris cridats per dur a terme unes obres menors al domicili conjugal.

Els operaris, dos pintors, van acudir a primera hora de la tarda de diumenge passat a l'habitatge, situat al número 40 de l'avinguda de Fiter i Rossell, per pressupostar l'obra en qüestió. Segons fonts properes a la investigació, els va obrir la porta la dona ara detinguda i els va comunicar que no calia que pressupostessin res. La presumpta parricida va demanar als pintors que l'ajudessin a baixar una gran bossa d'escombraries de mida industrial que ella tota sola no podia carregar.

Un cop al replà de l'escala la bossa es va esquinçar i els pintors van veure com en sortia un raig de sang. En veure-ho, la dona, manifestament nerviosa, els va demanar que deixessin la bossa al domicili i que marxessin i així ho van fer. Acte seguit, però, els operaris van informar del que havien vist la Policia, que es va posar en contacte amb la Batllia i el Ministeri Fiscal per tal d'aconseguir una autorització per entrar a l'habitatge.

Poc després de les sis de la tarda de diumenge i en veure que el domicili semblava buit, els agents del Cos de Policia van optar per entrar-hi per la força i van trobar la presumpta homicida inconscient després d'haver ingerit una gran quantitat d'ansiolítics. Embolicat amb diverses bosses de plàstic negre hi havia el cadàver del seu marit, lligat i amb diversos signes que evidenciaven que havia patit una mort violenta. La dona va ingressar a l'hospital amb un pronòstic greu del qual actualment s'està recuperant. En espera que la dona recuperi la plena consciència i pugui ser interrogada, la Policia va decidir decretar la custòdia policial, ja que tots els indicis del cas l'assenyalen com a presumpta autora dels fets.

Segons va informar ahir la Policia, la parella havia iniciat els tràmits de separació feia poc temps. També segons el relat policial, compartien el domicili d'Escaldes, per bé que altres fonts del cas van explicar que la víctima ja no vivia a l'habitatge, sinó a Encamp. El que sí que està confirmat és que la Policia va haver d'intervenir al domicili fa poques

Passa a la pàgina següent



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT