PUBLICITAT

Un més d'una sèrie de fets que es diu que són aïllats

  • Tot i no ser molts, en comparació a les regions veïnes, casos de violència de gènere amb víctimes del Principat han omplert cròniques negres de mitjans de comunicació
A. L. / P. G.
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto:

Uns clients de l'Hotel 7 Claus, enfront de l'edifici a l'avinguda Fiter i Rossell on va morir el diumenge el resident espanyol de 41 anys, li comentaven a la mestressa de l'establiment davant de l'aldarull provocat en les primeres hores d'investigació per la Policia i Bombers, que aquest fet, lamentablement, es viu diàriament al seu país, Espanya. A l'Estat espanyol i a d'altres, és clar, però Andorra és una destinació turística on un dels aparadors és la tranquil.litat amb què es viu i on els successos són una anècdota en l'actualitat diària. La mestressa comentava ahir amb diversos veïns que al barri dels Escalls, "i encara molt més en tot Andorra" un fet com aquest "feia molt temps que no passava".

Lamentablement la memòria de vegades ens traeix. Només 13 mesos abans, al carrer Prat de la Creu de la capital, un home va matar la seva parella i posteriorment es va intentar suïcidar. Aquesta va ser l'única víctima mortal per violència de gènere de l'any passat, i en aquest exercici, si tot es confirma, ja en tenim una altra, en aquest cas del masculí, que al cap i a la fi ve a ser el mateix. És clar que són pocs casos, però amb víctimes mortals entremig, tant parlar d'una sèrie de casos aïllats, com voler treure-hi importància, pot resultar segons com contraproduent.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT