PUBLICITAT

El consolat honorari de Portugal obre dilluns vinent

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El consolat honorari de Portugal i el despatx consular de Portugal al Principat d'Andorra entraran en funcionament dilluns vinent, 10 de desembre. Mitjançant un comunicat, el consolat honorari va informar ahir a la comunitat portuguesa que l'horari d'atenció al públic serà de dilluns a dijous de 9 a 15 hores, i divendres de 9 a 14 hores, i que està situat al carrer Prat de la Creu 59-65, Bloc C, 2n, d'Andorra la Vella, amb telèfon 805305.

El cònsol honorari, José Manuel da Silva, es va mostrar satisfet pel fet de poder finalment posar en funcionament l'oficina i va assegurar que a partir del mateix dilluns ja es podrà tramitar tota la documentació que feia anteriorment el consolat, així com la carta de la ciutadania.

L'ambaixada i el consolat de Portugal van tancar les seves portes el passat 3 de gener a causa de les retallades pressupostàries del govern lusità, i que malgrat que es va anunciar que el consolat honorari podria posar-se en funcionament al març, finalment la data s'ha retardat fins al desembre per qüestions tècniques i legals.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT