PUBLICITAT

La Seu busca voluntaris per fer de reforç educatiu

EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

El pròxim 12 de desembre, a les 18.30 hores, tindrà lloc a la sala polivalent del centre cívic El Passeig de la Seu d'Urgell una reunió informativa per explicar el projecte Acompanyament educatiu. La trobada té com a objectiu buscar persones interessades en fer de voluntaris per a poder portar a terme tasques de reforç escolar i acompanyament educatiu als alumnes de les diferents escoles de la Seu.

Els voluntaris es cercaran entre ciutadans de la Seu com mestres, jubilats, estudiants, pares i mares. Al llarg d'aquest mes de desembre se seleccionaran els voluntaris, s'organitzaran els grups i es farà una formació per portar a terme les seves tasques.

Les tasques de reforç escolar i acompanyament educatiu es realitzaran de gener a maig . L'objectiu del projecte és afavorir l'èxit educatiu de tot l'alumnat, i alhora vetllar per la igualtat d'oportunitats de tots els nens i nenes. Acompanyament educatiu està impulsat per Càritas d'Urgell, La Seu Solidària, l'Ajuntament de la Seu i els Serveis Educatius de l'Alt Urgell-Cerdanya.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT