PUBLICITAT

Marín arriba tocat a la primera cita de Copa del Món

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Lluís Marín ja deu comptar les hores per debutar en la Copa del Món de surf de neu 2012-2013. El corredor de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE) ha pogut per fi fer una pretemporada plena, sense lesions, i arriba en plena forma tot i que encara arrossega unes petites molèsties en l'esquena que en principi no haurien d'afectar en el seu rendiment.

Montafon, a Àustria, serà la primera parada de la ruta mundialista. Demà Marín afrontarà els entrenaments i el divendres tindrà les qualificacions al matí i si continua en competició, les finals a la tarda.

També demà l'equip de joves d'esquí alpí, tant masculí com femení, correran demà un primer gegant de quatre dies de competició a Geilo (Noruega), on faran un altre gegant i dos eslàloms.

Mireia Gutiérrez i Laura Soulié entraran en escena el divendres en Copes del Món, en el cas de l'esquiadora d'alpí amb una supercombinada a Saint Moritz (Suïssa) i en el de la biatleta amb l'esprint a Holchilzen (Àustria). Dissabte Nil Ruiz, Roger Vidosa, Joan Verdú i Axel Esteve faran un eslàlom FIS a Val Thorens.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT