PUBLICITAT

La FAM presenta un equip més petit amb els mateixos objectius

  • Joan Albós i Manel Pelegrina passen a l'estructura tècnica i el jove Marc Riera és descartat per resultats
I. MOURE
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Els integrants del primer equip de la FAM -de groc- i alguns dels joves del CTM, ahir a l'hotel Prisma Foto: TONY LARA

La Federació Andorrana de Muntanyisme (FAM) va presentar ahir un equip d'esquí de muntanya més petit que la temporada passada que per segon any dirigirà Jacques Soulié però amb els mateixos objectius i una cita marcada amb vermell en el calendari: els Mundials de Pelvoux.

Joan Albós i Manel Pelegrina són les baixes més sensibles; tots dos deixen de competir però passen a formar part de l'estructura tècnica i en el cas del jove Marc Riera ha estat la FAM la que li ha donat la baixa per resultats. Els integrants seran Ludovic Albós, Joan Vilana, Ferran Vila, Guilad Dodo, Xavi Comas, David Albós, Jordi Solé i Xavier Areny. Com a júniors hi hauran Inka Bellés. Laia Coma i Jaume Planella i com a cadet, Oriol Bertran.

Malgrat que el primer equip ha perdut en número, té un calendari farcit de competicions. La temporada 2012-2013 se centrarà en la Copa d'Andorra –que la faran tots– el Campionat d'Espanya individual i de cronoescalades, que farà definirà les dues places per fer la Copa del Món i els Mundials de Pelvoux, al qual hi assistiran els quatre millors.

Per últim i com a novetat la FAM va presentar el Centre de Tecnificació de Muntanyisme, encapçalat per Carlo Ferrari i format per dotze joves d'un màxim de 17 anys –la majoria preparats tant per la campanya d'hivern com la d'estiu– com a pas previ abans de donar el salt a la selecció. Un projecte humil, amb poc recursos però complert al màxim.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT