PUBLICITAT

Vallnord obrirà el 80% de pistes i Grandvalira el 70% durant el Pont de la Puríssima

  • Els dos dominis esquiables han anunciat aquest dimarts que tenen les pistes preparades de cara al Pont de la Puríssima i que preveuen una àmplia obertura


Els dos dominis esquiables han anunciat aquest dimarts que tenen les pistes preparades de cara al Pont de la Puríssima i que preveuen una àmplia obertura. Així, Vallnord ha quantificat en un 80% el nombre pistes que preveu obrir i Grandvalira en un 70%.
Vallnord obrirà el 80 % del domini esquiable de cara el pont de la Puríssima. Segons han informat des del domini esquiable, les darreres nevades permetran obrir gairebé la totalitat dels sectors amb uns gruixos de neu pols que oscil·len entre els 40 i els 110 centímetres. A més asseguren que les previsions meteorològiques apunten nevades puntuals per als propers dies que podrien modificar, a l’alça, l’obertura de pistes.

Per la seva banda, Grandvalira ha anunciat que obrirà a partir d'aquest dimecres 150km repartits en 83 pistes. El domini mantindrà obertes el 70% de les seves pistes i el 90% dels remuntadors en funcionament. Els gruixos de neu pols es troben entre els 30 i els 80cm, i també creuen que podrien augmentar davant les previsions meteorològiques.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT