PUBLICITAT

El Comú i la Plataforma es mostren satisfets per la revocació de l'heliport al Roc de Patapou

  • La Plataforma ciutadana es dissol havent aconseguit el seu objectiu i el Comú s'ha posat a la disposició del Govern per donar suport a un heliport nacional que compleixi amb totes les normes de seguretat civil i aeronàutica
04122012_patapou1
La cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, i el cònsol menor, Jordi Minguillón, acompanyats pels representants de la Plataforma NHP, Isidre Bartumeu i Joan Armengol, durant la roda de premsa. Foto: ANA/ N.M.
Els cònsols de la capital, Rosa Ferrer i Jordi Minguillón, i els representants de la Plataforma No a l'Heliport al Patapou s'han mostrat 'satisfets i agraïts' per la revocació que ha anunciat el Govern de l'adjudicació de l'heliport nacional a la UTE Heliand-Cathelicòpters. La cònsol major ha explicat que amb la publicació de la revocació de l'adjudicació ja queden anul·lats els recursos 'perquè no hi ha acte impugnat'. A partir d'aquí, la Plataforma ciutadana es dissol havent aconseguit el seu objectiu i el Comú s'ha posat a la disposició del Govern per donar suport a un heliport nacional que compleixi amb totes les normes de seguretat civil i aeronàutica. Les pancartes que la Plataforma havia penjat en diferents punts de la parròquia ja han estat despenjades des de primera hora d'aquest matí.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT