PUBLICITAT

AD800 demana transparència a la CASS abans de fer reformes

  • La plataforma ciutadana recull 3.200 signatures
L.F.M.
ESCALDES-ENGORDANY

La plataforma AD800 va anunciar ahir la finalització de la campanya de recollida de signatures per demanar més transparència a la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS), que ha assolit la xifra de 3.187 signatures. El portaveu de la plataforma ciutadana, Manel Montoro, en va fer un balanç molt positiu ja que «és de les recollides amb una participació més alta al Principat» i complirà el seu objectiu: «és una mostra de rebuig suficientment important perquè ens facin cas i acabar amb l'opacitat».

És més, tenint en compte la reforma de la llei de la CASS i l'afectació que tindrà en les pensions de jubilació, Montoro va dir que «si comencen a fer reformes però continuen sense ser transparents, no les acceptarem, perquè no sabrem que estan fent amb els nostres diners».

El portaveu de la plataforma ciutadana va explicar que enviaran una carta a la ministra de Salut i Benestar, Cristina Rodríguez, per tal de concretar amb ella una reunió. La finalitat d'aquesta trobada serà fer el lliurarament de les signatures i demanaran informació de la situació econòmico-financera actual de la CASS, les seves previsions de futur, el llistat d'inversions i les actes de totes les reunions del Consell d'Administració.

Per altra banda AD800 també enviaran una carta als dos grups parlamentaris, en nom de les gairebé 3.200 persones que els han donat suport, amb les mateixes peticions. L'objectiu d'aquesta acció és posar de manifest que un bon nombre de ciutadans demanen transparència, i fer que demostrin «si realment escolten els seus ciutadans».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT