PUBLICITAT

L'avantsala de les noces de plata aplega 252 regatistes al Masnou

  • La 24a edició de la competició estrella de la FAV s'anul·la dissabte i viu un diumenge «total»
EL PERIÒDIC
MASNOU

Periodic
Algunes de les embarcacions competint en la jornada de diumenge Foto: EL PERIÒDIC

Amb l'hivern picant a la porta i les muntanyes de Vallnord i Grandvalira recobertes de blanc, el cap de setmana passat es va disputar la competició estrella de la Federació Andorrana de Vela (FAV) en aigües del Masnou. Es complia la 24a edició i en l'avantsala de les noces de plata es van ajuntar 252 regatistes, una xifra que demostra ser un esdeveniment viu i amb futur. Mèrit doble per a un país de muntanya.

L'únic però va ser la jornada de dissabte. El vent va ser insuficient per realitzar les proves i la jornada es va acabar suspenent. Aquest inconvenient, però, no va ser motiu suficient per ensorrar la festa. Diumenge el temps va acompanyar, el vent va aparèixer i els diferents vaixells van obrir veles. «Va ser una festa total», assegura el president de la FAV, Josep Maria Pla. «Tothom va gaudir d'un bon esmorzar, la competició i el berenar amb sorteig de regals després del repartiment de premis gràcies als nostres col·laboradors».

Hi havien regatistes dels dos clubs del Principat (Andorra Club Vela i Club Nàutic d'Andorra), de gairebé tota la costa catalana (Blanes, Torredembarra, Arenys de Mar, Altafulla, Garraf, Balís, Port d'Aro...), un francès de la Rochelle i fins i tot un madrileny que va guanyar en el grup 1 de la categoria Optimist A, en la qual l'andorrana Teresa Morató va finalitzar en la 23a posició.

CARLES MORATÓ FREGA EL PODI / El que més va brillar de la delegació tricolor, però, va ser Carles Morató, que amb un 4t lloc es va quedar a les portes del podi en làser radial. Gorka Arajol també va destacar amb un 9è lloc en làser 4.7. El seu germà Eduard va ser 15è en Europe, Víctor Casals 18è en làser màsters i per acabar Marc Ramón va finalitzar en la 21a posició en patí a vela.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT