PUBLICITAT

AD800 recull 3.187 signatures per demanar transparència a la CASS

  • La plataforma ciutadana vol reunir-se amb la ministra de Salut i Benestar per demanaran sobre la situació econòmico-financera actual de la CASS, les seves previsions de futur, el llistat d'inversions i les actes de totes les reunions del Consell d'Administració


L'associació AD800 demanarà una entrevista amb la ministra de Salut i Benestar, per lliurar-li les 3.187 signatures que han recollit i fer-li un seguit de peticions en relació a la Caixa Andorrana de la Seguretat Social (CASS). 

Concretament sol·licitaran la situació economicofinancera actual de la parapública, les seves previsions de futur, un llistat de les inversions que ha fet des de la seva creació i la seva rendibilitat, i les actes de totes les reunions del Consell d'Administració.

Al mateix temps, enviaran una carta als dos grups parlamentaris, en nom de les gairebé 3.200 persones que els han donat suport, amb les mateixes peticions. 

L'objectiu d'aquesta acció és posar de manifest que un bon nombre de ciutadans demanen transparència, i fer que demostrin 'si realment escolten els seus ciutadans'.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT