PUBLICITAT

El Premi Carlemany preselecciona tres novel·les entre els nou treballs rebuts

  • Les tres novel·les aspirants al premi han estat lliurades als membres del jurat juvenil format per nou alumnes dels tres sistemes educatius entre 14 i 16 anys
  • L'obra guanyadora es donarà a conèixer aquest dimarts a les 19 hores
03112012_premicarlemany
El ministre de Cultura durant la cerimònia de lliurament del primer Premi Carlemany per al foment de la lectura. Foto: ANA

El consell lector del Premi Carlemany per al foment de la lectura ha preseleccionat tres novel·les entre els nou treballs rebuts en aquesta segona edició. Tal com ha informat el Govern, les tres novel·les aspirants al premi han estat lliurades als membres del jurat juvenil format per nou alumnes dels tres sistemes educatius entre 14 i 16 anys, i l'obra guanyadora es donarà a conèixer aquest dimarts a les 19 hores, en una cerimònia que comptarà amb l'actuació dels Solistes de la Jonca.

 

Aquest dimarts es lliurarà el segon Premi Carlemany per al foment de la lectura, que compta amb una dotació econòmica de 10.000 euros aportats pel Govern d'Andorra, el Grup 62 i la Fundació Enciclopèdia Catalana. L'obra guardonada també serà premiada amb la publicació de la novel·la el març del 2013 a Columna Edicions.

Enguany s'han rebut un total de nou obres, i el consell lector; format pels escriptors catalans Pep Coll i Mercè Escardó, els professors dels tres sistemes educatius d'Anodrra Carmen Pegalajar, Mireia Nogué i Roser Calvo, i l'editora de Columna Ediciions, Berta Bruna; n'ha preseleccionat tres. 


Després d'aquesta primera selecció, els nou membres del jurat juvenil, provinents dels tres sistemes educatius, seran els encarregats de triar el guanyador, que es donarà a conèixer en el decurs de la cerimònia que tindrà lloc aquest dimarts a les 19 hores.  

L'acte comptarà amb l'actuació d'un quartet dels Solistes de la Jonca, format per Francesc Planella, Elias Porter, Sílvia Garcia i Mireia Planas.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT