PUBLICITAT

Quatre robatoris en pisos d'Andorra la vella i d'Escaldes

  • L'autor o els autors buscaven objectes de poc valor, com ara diner en metàl·lic o joies
JOAN RAMON BAIGES
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
El bloc del carrer Isabel Sandy d'Escaldes, on hi ha un dels pisos forçats, ahir Foto: TONY LARA

La Policia andorrana busca l'autor o autors a diversos robatoris comesos a les parròquies d'Andorra la Vella i d'Escaldes-Engordany. De moment són quatre els pisos que ha estat forçats, sempre buits i aprofitant que no hi havia ningú a l'interior. Això fa sospitar als investigadors que els lladres vigilaven els domicilis, ja que els furts s'han produït en intervals de temps molts curts sempre aprofitant que els propietaris sortien a fer algun encàrrec.

Tots els robatoris s'han produït sempre pel matí, a plena llum del dia, i en tots els casos els objectes furtats han estat de molt poc valor. Els lladres buscaven joies o diners. Els robatoris van tenir lloc la setmana passada, i el modus operandi també ha estat similar en els quatre casos: forçant la porta d'entrada A banda d'aquest casos, hi ha un en grau de temptativa.

AL COSTAT DE CARLEMANY / Un dels pisos que han estat forçats es troba al carrer Isabel Sandy d'Escaldes-Engorday, a tocar amb l'avinguda Carlemany. Els agents de la policia van demanar la col·laboració dels comerços veïns per visionar les cintes gravades per les càmeres de seguretat, com és el cas de la botiga de decoració El Kinke, o d'un altre establiment proper dedicat a la venda de material de seguretat, ja que en aquest cas la càmera de seguretat tenia una panoràmica de tot el carrer.

En aquest cas concret del carrer Isabel Sandy el propietari de l'habitatge havia sortit un moment a fer la compra, i quan va tornar al cap de poc temps es va trobar amb el pany de la porta forçat. Va ser una actuació molt ràpida, gairebé sense temps per poder buscar objectes dins del domicili.

La Policia manté oberta la investigació però es creu que es tracta de delinqüents poc experimentats, segurament de fora del país.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT